Voorgerechten

SOEPEN

eenheid prijs
Licht gebonden verse tomatensoep met een vleugje room € 5,25
Gegratineerde Franse uiensoep € 4,75
Heldere ossenstaartsoep met Madeira € 5,75
Rijk gevulde vissoep uit Oostende € 6,50

KOUD

eenheid prijs
Vlaams meergranen brood met smeerseltjes € 4,75
Schelvislever geserveerd met toast en boter € 6,75
Salade met geitenkaas met honing-mosterd dressing en spekjes* klein
normaal
€ 8,50
€ 10,50
Salade met tonijn klein
normaal
€ 8,50
€ 10,50
Gerookte forelfilet met mierikswortelsaus klein
normaal
€ 8,00
€ 9,75
Ambachtelijk gerookte Kempische ham met verse meloen en sellerie-fruitslade klein
normaal
€ 8,50
€ 10,50
Ceasar salad met Old Amsterdam, ansjovis-dressing en kippenborstfilet klein
normaal
€ 8,50
€ 10,50
Salade “Sinjoor” met zongedroogde tomaat, cornichons, ei, spekjes* en geraspte Old Amsterdam klein
normaal
€ 8,75
€ 10,75
Carpaccio van ossenhaas met huisgemaakte mosterddressing en geraspte Old Amsterdam. Geserveerd met toast en boter € 10,50
Gerookte Ierse zalm geserveerd met toast en boter klein
groot
€ 8,75
€ 10,75
Cocktail van Stellendamse garnaaltjes geserveerd met whiskysaus, toast en boter € 10,50
Toast varié combinatie van gerookte zalm, Hollandse garnalen en gerookte forelfilet met bijpassende sausjes € 12,50

• * - vegetarisch = zonder spekjes


WARM

eenheid prijs
Gebakken champignons met een vleugje knoflook € 8,25
Mosseltjes “Provençale” Mosselen met een verse tomatensaus, kruiden en knoflook € 8,25
Escargots “Sinjoor-Style” Zonder huisje in een verse knoflooksaus met tuinkruiden € 8,25
2 Belgische garnalenkroketten met gefrituurde peterselie € 8,75
Escargots gegratineerd met kruidenboter en oude kaas € 8,75
Gamba’s “Provençale” 5 gepelde gamba’s met een verse tomatensaus, kruiden en knoflook € 9,50
Gebakken kikkerbilletjes “Sinjoor-Style” geserveerd in een verse knoflooksaus met tuinkruiden € 9,50

Top